Proffliste

Før deg opp på PROFF-listen og vær blant de første som får vite om ett nytt objekt

Enten du er profesjonell aktør i eiendomsbransjen eller kun ønsker å kjøpe ett oppussingsobjekt bør du sette deg på vår PROFF-liste for å bli kontaktet så tidlig som mulig i prosessen.

 

Så fort en oppdragsavtale er undertegnet og vi har gått igjennom noen grunnleggende undersøkelser sender vi ut en e-post med litt informasjon om objektet. På dette stadiet er det ikke sikkert det foreligger takst/boligsalgsrapport og vi har sjelden fått inn all informasjon om boligen.

 

Som oppført i PROFF-listen får dere en kort orientering helt i begynnelsen av salgsprosessen og kan få bedre tid til å forberede deres egne undersøkelser og vurderinger. Ulempen er naturligvis at informasjonen er veldig knapp og kan til tider inneholde ubekreftet informasjon. Megler er således ikke ansvarlig for den informasjonen som gis på dette stadiet av salgsprosessen.

 

 

Fyll ut og send inn

Ved å sende inn skjemaet aksepterer jeg å tilsendt informasjon på e-post om boliger Advokatfirmaet Fjeldstad har og får for salg.

 

Jeg er innforstått med at jeg ikke er garantert å få all innformasjon om samtlige boliger og må selv ta kontakt dersom det er boliger jeg ønsker mer informasjon om.

Kontaktskjema er sendt. Takk for henvendelsen
  Instagram Instagram