FORUM FOR OPPUSSING

Oppussing  -  for økning av boligens standard og hobby

Det pusses opp et stort antall hus og leiligheter hvert år og nordmenn er veldig glade i å pusse opp egen bolig. Vi har selv pusset opp en del boliger og ønsker å dele våre erfaringer med våre kunder. Det understrekes at vi ikke er byggteknisk fagfolk og at tips og råd er gitt av en "hobbysnekker".

 

Forumet vil få nye tips fortløpende. Har du spørsmål kan du sende det til oss på mail. Kanskje kan vi svare selv, eller få det besvart av fagfolk.

Hvordan fjerne tapet fra veggen?

Hvordan fjerner man lettest tapet fra veggene?

Fjerning av tapet kan være en tålmodighetsprøve. Noen ganger får man fjernet store flak andre ganger bruker man mange minutter på et lite område, og man føler det ikke går fremover i det hele tatt. Vi har brukt forskjellige metoder. Den mest effektive har for oss vært en "dampkoker" som koker opp vann og dampen holdes mot veggen en kort stund og etterpå er det bare å rive/ av tapeten. Følg dog anvisningene fra produsenten så man ikke skader materialet bak tapeten.

Hvordan fjerne fliser?

Hvordan fjerner man lettest fliser fra  gulv og vegger ?

Fjerning av fliser gjøres ved help av en meisel og hammer som vist på bildet, eller man kan bruke en elektrisk meiselhammer dersom det er større områder man skal fjerene flis på.

Hvordan ...?

Har du spørsmål du ønsker besvart?

Send oss en e-post eller bruk kontaktskjemaet til høyre på denne siden

  Instagram Instagram